Monday, October 5, 2009

Testimoni Pengguna - En. Shah (penjawat awam dari Putrajaya)

Assalamualaikum.

Pertama sekali syukur kepada Allah sebab membuka pintu hati saya untuk memiliki penapis air bio aura ini. Sebelum ini saya rasakan bahawa semua penapis air adalah sama.  Tetapi pandangan saya berbeza selepas saya menggunakan penapis air bio aura ini.

Ini kerana isteri saya disahkan mempunyai masalah UTI (Urinary Tract Infection) yang kadang-kadang orang kita panggil sakit kencing kotor selepas seminggu kami bernikah.  Hampir setiap kali bila isteri saya menghadapi masalah ini dia akan mengadu  kerap buang air kecil dan merasa sangat sakit ketika membuang air kecil. Dan kami menghadapi masalah untuk bersama bila isteri saya mengalami sakit kencing ini.  Masalah ini berlarutan hampir setahun lebih (bergantung dengan ubat-ubatan hospital ketika sakit) sehinggalah saya menggunakan penapis air bio aura ini.

Selepas menggunakan penapis bio aura ini selama sebulan (tanpa memerlukan ubat-ubat dari hospital), isteri saya beransur pulih dari masalah UTI tersebut dan semakin sihat.  Dan yang lebih baik lagi penapis bio aura saya ini dibeli secara ansuran bulanan. Jadi rasanya beban yang satu ketika dulu saya berfikir untuk mengumpul duit sebab nak beli penapis air ni dah pun selesai bila saya boleh beli penapis ini secara ansuran.

No comments:

Post a Comment